Zoeken

Marokkaanse Amazigh-artiesten komen om bij vreselijk auto-ongeluk

25 juli 2022 - 11:40 - Marokko

©

Twee Marokkaanse artiesten zijn omgekomen bij een ernstig verkeersongeval in de provincie Beni Mellal. Er is een onderzoek gaande om de omstandigheden van hun overlijden op te helderen.

Het ongeluk vond plaats op donderdag 21 juli rond 4 uur ’s nachts, in de provincie Beni Mellal. Het voertuig waarin de Amazigh-artiesten Youssef Hansali en Naima Titrit, samen met hun muzikanten van een prestatie op een bruiloft terugkeerden, kantelde om nog onduidelijke redenen.

Lees ook: Doden en gewonden bij ernstig verkeersongeval in Beni Mellal

De bestuurder verloor de controle. Youssef Hansali en Naima Titrit stierven ter plekke. De levenloze lichamen van de twee Marokkaanse artiesten werden gevonden door een herder die onmiddellijk de politie waarschuwde.

Lees ook: Dochter bekende zakenman en politicus komt om bij ongeval in Kenitra

Bij hun aankomst hebben de autoriteiten de zwaargewonde muzikanten naar het regionaal ziekenhuis van Beni Mellal overgebracht, waar zij de nodige verzorging hebben gekregen. De lichamen van de twee artiesten zijn voor autopsie overgebracht naar het mortuarium van het ziekenhuis. Er is een onderzoek gaande om de omstandigheden van het ongeval op te helderen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team