Zoeken

Frans gezin komt om bij ongeval in Marokko

9 mei 2022 - 18:20 - Marokko

©

Afgelopen woensdag zijn drie leden van een gezin uit Thizy-les-Bourgs in het Franse departement Rhône, om het leven gekomen bij een ongeluk met een buggy in Marokko. De twee grootouders en hun 10-jarige kleindochter stierven in Ouarzazate. De Koninklijke Gendarmerie heeft een onderzoek ingesteld om de omstandigheden van het ongeval te verhelderen.

Een Fransman die in de auto-industrie werkt en regelmatig naar de Sahara trekt, besloot om er deze keer naartoe te reizen met zijn partner, zijn dochter Luna, alsook zijn vader Bernard en diens vrouw Pascale. Maar de vakantie draaide uit op een tragedie.

Lees ook: Tanger: auto vliegt in brand in tunnel, twee doden

Het voertuig zou uit de koers zijn geraakt op een brug in de buurt van Taznakht in de Wilaya van Ouarzazate. Hun voertuig raakte naar verluidt een rots alvorens om te kantelen en beneden te belanden. Bij het ongeluk kwamen drie mensen om het leven, Bernard, Pascale en hun kleindochtertje Luna, meldt de krant Le Progrès.

Lees ook: Meerdere zwaargewonden bij kettingbotsing in Sidi Bennour

De lichamen van de slachtoffers werden overgebracht naar het mortuarium van het dichtstbijzijnde ziekenhuis, in afwachting van hun repatriëring naar Frankrijk. De Koninklijke Gendarmerie onderzoekt de omstandigheden van het ongeval. Het overlevende echtpaar zal naar verwachting op woensdag 11 mei alleen naar Frankrijk terugkeren.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team