Zoeken

Marokkaanse actrice doet noodkreet vanwege rattenplaag

5 februari 2021 - 11:20 - Cultuur

©

De Marokkaanse actrice Aicha Mahmah heeft door haar noodkreet de aandacht getrokken van de Marokkaanse overheid. De actrice liet weten dat ze last heeft van een rattenplaag in haar woning. Verschillende parlementsleden hebben minister Othmane El Firdaous van Cultuur om uitleg gevraagd.

Kamerlid Ibtissam El Azzaoui van de partij PAM heeft de minister gevraagd om Mahmah te helpen met haar probleem door snel maatregelen te treffen.

De bekende actrice is geliefd door zowel het oude als jonge publiek. El Azzaoui vindt daarom dat er voor de vrouw een oplossing moet worden gezocht.

Afgelopen maandag deed Mahmah een noodoproep op haar Facebook-account. Daarin zegt ze begrip te hebben voor iedereen die door het coronavirus in een moeilijke situatie is terechtgekomen. Ze is blij dat de vaccins er zijn. Alleen zit ze nu middenin een rattenplaag. Ze zegt dat de huur wel iedere keer omhooggaat. Dus ze hoopt dat ze snel een andere woning kan vinden waar ze veilig in kan leven. "Ik wil sterven in een huis waar ik niet bang hoef te zijn dat mijn lichaam belaagd wordt door ratten," zegt de actrice.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team