Zoeken

Aicha Mahmah slaat aanbod van Hayat El Idrissi af

6 februari 2021 - 18:30 - Cultuur

©

De Marokkaanse actrice Aicha Mahmah, die onlangs een noodoproep de wereld in stuurde omdat haar huis wordt geteisterd door een rattenplaag, heeft de hulp van zangeres Hayat El Idrissi beleefd afgewezen. De zangeres had Mahmah in contact gebracht met een weldoener die haar een appartement in Rabat wilde schenken.

"Ik deelde het aanbod van de schenker met Mahmah, maar ze sloeg het af", vertelde Hayat El Idrissi. Volgens haar was Mahmah dankbaar voor het aanbod, maar woont ze liever in een huurhuis.

El Idrissi had contact opgenomen met de actrice nadat ze haar noodoproep had gezien. Het huis van Mahmah was compleet onleefbaar geworden door een hardnekkige rattenplaag. De oproep leidde zelfs tot Kamervragen aan de minister van Cultuur.

Afgelopen maandag deelde Aicha Mahmah haar oproep via Facebook met daarbij de vraag of weldoeners wellicht een fatsoenlijk huis voor haar konden vinden. "Iedereen vecht tegen het coronavirus. Godzijdank is het vaccin aangekomen! Ik worstel nog steeds met de ratten die me uit mijn huis hebben gejaagd", klaagde de actrice toen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team