Zoeken

Marokkaans model Nora Attal getrouwd

7 juni 2022 - 15:40 - Cultuur

©

Het Marokkaans-Britse model Nora Attal is in Spanje getrouwd met regisseur en fotograaf Victor Bastidas, die zij ontmoette in het Samode Paleis in Jaipur, India.

Nora Attal en Victor Bastidas hebben elkaar het jawoord voor het leven gegeven. "De bruiloft was heel intiem, voornamelijk familie en goede vrienden," vertelde de bruid aan EnVogueme. "We wilden het klein houden want te veel mensen zou ons hebben belet ervan te genieten. Dus vroegen we enkel onze beste vrienden. Het was echt een magische avond." Voor de gelegenheid trok Nora Attal een romantische ivoorkleurige Lanvin japon aan met slanke bandjes die langs haar lichaam liepen en vervolgens openvouwden in delicate kanten linten.

Lees ook: Nora Attal poseert voor Tiffany & Co

"De feestelijke ceremonie bestond uit leuke muziek, dans en lekker eten. Het was zo fijn om te dansen op salsa, Arabische hits, Arabische funk en klassiekers ... iedereen was zo gelukkig en we hadden zoveel plezier," aldus het model. "De ceremonie was modern. We hadden een ceremoniemeester die geweldig was en we hebben besloten om onze mama’s te huldigen. Het is een Spaanse traditie dat de moeders allebei een kaars aansteken," vervolgde ze.

Lees ook: Nora Attal met familie in nieuwe reclamecampagne (video)

Eerder had het paar hun verloving in Ecuador gevierd. "Victor organiseerde ons verlovingsfeest in Ecuador met zijn hele familie. De reis was knotsgek, want de dag voor onze vlucht kondigde de Britse regering een nieuwe variant (van Covid-19, red.) en een lockdown aan. We hebben niet geslapen, ons naar het vliegveld gehaast, het Verenigd Koninkrijk verlaten en de rest van de maand tot eind januari in Ecuador doorgebracht. De viering was zo mooi onder de weidse hemel van het Ecuadoraanse platteland. Victor komt uit een grote familie, hij is erg close met hen en ze kwamen allemaal om samen met ons feest te vieren, waarbij natuurlijk veel gedanst werd," aldus het 22-jarige model.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team