Zoeken

Marokkaans elftal: Walid Regragui stelt plan B op

3 maart 2024 - 13:00 - Sport

©

De Marokkaanse bondscoach Walid Regragui houdt nauw contact met zijn geblesseerde sterspelers Hakim Ziyech, Soufiane Boufal en Noussair Mazraoui. Hij wil hun herstel monitoren en hun beschikbaarheid voor de komende oefenwedstrijden beoordelen.

Hakim Ziyech, die last heeft van een enkelblessure, volgt een individueel trainingsprogramma bij Galatasaray. Regragui sprak met hem over zijn herstelproces en de kans dat hij in de komende wedstrijden kan spelen.

Lees ook: Deze spelers maken hun comeback in het Marokkaans elftal

Ook Soufiane Boufal, die minstens een maand rust nodig heeft, is in gesprek met de bondscoach over zijn revalidatieplan.

Noussair Mazraoui, die al enkele weken geblesseerd is aan zijn kuit, wordt eveneens door Regragui gemonitord. De bondscoach sprak met de Bayern München-verdediger over zijn herstel en zijn mogelijke terugkeer naar het team.

Walid Regragui, die onder druk staat na de vroege uitschakeling van Marokko op de Afrika Cup, is duidelijk tegenover zijn spelers: alleen degenen die volledig fit zijn, komen in aanmerking voor een selectie voor de oefenwedstrijden tegen Angola en Mauritanië.

Lees ook: Marokkaans elftal zoekt wanhopig naar spelers

De bondscoach is zich bewust van de onzekerheid rond de inzet van Ziyech, Boufal en Mazraoui. Hij heeft daarom een plan B opgesteld voor het geval ze niet fit genoeg zijn. Regragui heeft alternatieven voor elke positie en heeft reeds gesprekken gehad met de spelers die hen mogelijk kunnen vervangen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team