Zoeken

Nieuwe tegenslag voor Mazraoui... en Marokko

21 februari 2024 - 14:00 - Marokko

©

Het Marokkaans elftal is opnieuw getroffen door een blessure van Noussair Mazraoui. De Bayern München-verdediger moest zaterdag tijdens de wedstrijd tegen Bochum geblesseerd het veld verlaten.

Medisch onderzoek heeft uitgewezen dat Mazraoui een spiervezelbundel heeft gescheurd. Hij zal de komende 3 tot 4 weken niet in actie kunnen komen en mist daardoor waarschijnlijk de oefeninterlands van Marokko tegen Angola en Mauritanië.

Lees ook: Dubbele tegenslag voor Marokkaans elftal

Mazraoui moest al in de 33e minuut van de wedstrijd tegen Bochum wisselen. Hij werd vervangen door Dayot Upamecano. De blessure is een nieuwe tegenslag voor de 25-jarige verdediger, die al een aantal wedstrijden voor Bayern München miste vanwege blessures.

De Atlas Leeuw staat tot medio 2026 onder contract bij Bayern München. De clubleiding wil graag zijn contract verlengen, maar de ernst van zijn blessure zou de onderhandelingen tussen beide partijen kunnen beïnvloeden.

Lees ook: Dit zijn de komende wedstrijden van het Marokkaanse elftal

Naast Mazraoui zijn ook Hakim Ziyech en Soufiane Boufal voorlopig niet beschikbaar voor het Marokkaanse elftal. Beide spelers zijn eveneens geblesseerd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team