Zoeken

Marokkaan probeert zichzelf te verminken op Canarische Eilanden

9 juli 2022 - 19:40 - Wereld

©

Agenten van de Spaanse Nationale Politie hebben maandag in Telde op de Canarische Eilanden, een 29-jarige Marokkaanse man gearresteerd die een poging had gedaan om zichzelf met een gebroken fles te verminken in een café.

De jongeman verscheen nerveus in een gokkantoor. Daarom waarschuwden de verantwoordelijken de politie. Daarop ging hij naar het café, waar hij zichzelf met een glazen fles op het hoofd sloeg en zich begon te verminken. Even later kwamen de politieagenten aan. Een van hen richtte een pistool op de jong Marokkaan en beval hem te stoppen met het snijden in zijn nek en buik, meldt La Provincia.

Lees ook: Marokko: twintiger opgepakt voor verminken vriendin

Intussen wist een andere agent de gebroken fles te bemachtigen. Vier andere politiemensen konden de jongeman uiteindelijk overmeesteren. De jongeman liep enkele lichte verwondingen op en werd voor behandeling naar een gezondheidscentrum gebracht. Volgens de politie had hij geen steekwapen bij zich en vormde hij geen gevaar voor de cafébezoekers.

Lees ook: Nachtwaker opgepakt voor verminken kind in Tanger

De jongeman werd gearresteerd wegens mogelijk misbruik van gezag. Na zijn verzorging werd hij vastgehouden op het politiebureau van Telde en hij wacht nu op zijn proces voor de bevoegde rechtbank.

Bladna.nl