Zoeken

Marokkaan veroordeeld tot doodstraf voor moord op zijn vader

7 februari 2021 - 10:40 - Gemeenschap

©

Een jonge man die zijn vader heeft vermoord in Ouled Frej is veroordeeld tot de doodstraf. Volgens de rechtbank heeft de man de moord met voorbedachten rade gepleegd.

De man stond terecht voor moord met voorbedachten rade, dronkenschap en drugsgebruik, meldt het medium Assabah. De vader liet duidelijk aan de jongen weten dat hij zich onverantwoordelijk gedroeg door verslaafd te zijn aan drugs en alcohol. De vader uitte zijn ongenoegen in bijzijn van zijn andere kinderen. Zijn verslaafde zoon nam hem dit kwalijk.

Op een avond besloot de verslaafde man zijn vader te vermoorden. Onder invloed van drugs begon hij te schreeuwen en viel hij de oude man aan. Het slachtoffer probeerde hem te kalmeren, tevergeefs. De vader overleefde de aanval niet

De moordenaar probeerde na de lugubere daad te vluchten, maar de koninklijke gendarmerie van Ouled Frej kon hem iets later aanhouden. De zoon heeft tijdens de rechtszaak zijn daden toegegeven. Het oordeel van het Strafkamer in El Jadida is de doodstraf.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team