Zoeken

Marokkaan bedreigt omstanders met nepwapen in Malaga

6 februari 2021 - 17:50 - Wereld

©

Een jonge Marokkaan die vorige week in Malaga is gearresteerd omdat hij verschillende mensen bedreigde, had een nep vuurwapen bij zich, melden lokale politiebronnen. Na een onderzoek kwam de politie tot deze conclusie.

Het zou gaan om een nep variant van een 9 millimeter Glock. De man is positief getest op het coronavirus en is inmiddels overgeplaatst naar een psychiatrisch gezondheidscentrum om daar medische hulp te krijgen. De politieagenten die de man hebben gearresteerd hebben ook een pcr-test moeten doen. De meesten zijn ook positief getest.

Vorige week vrijdag kreeg de politie een melding van een taxichauffeur binnen. Hij vertelde dat hij een man zag rondlopen met een wapen en een Koran in zijn hand. Daarbij zou de man "Allah is groot" hebben geroepen en de taxichauffeur hebben bedreigd. Het slachtoffer gaf de politie een locatie en een omschrijving van de verdachte die zich verzette tijdens zijn arrestatie.

Na verder onderzoek in de omgeving vond de politie nog twee slachtoffers die door de jone Marokkaan bedreigd waren met de dood. Het zou gaan om een andere taxichauffeur en een vrouw die naar het park ging.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team