Zoeken

Mokadem Tetouan in hechtenis voor ontvoeren minnaar vrouw

2 april 2022 - 21:00 - Marokko

©

In Tetouan is een overheidsambtenaar gearresteerd die ervan wordt beschuldigd de vermeende minnaar van zijn vrouw te hebben ontvoerd, opgesloten en gefolterd.

De mokadem heeft de vermeende minnaar van zijn vrouw met haar medeplichtigheid ontvoerd, opgesloten en gemarteld, alvorens hem naakt en in belastende posities te filmen met zijn mobiele telefoon, schrijft het dagblad Assabah. Hij plande zijn daad om wraak te nemen op de jongeman die een relatie had met zijn vrouw.

Lees ook: Vrouw en minnaars opgepakt na sextape-chantage in Safi

De overheidsagent plaatste de opgenomen video op sociale media met de bedoeling het imago van de jongeman te beschadigen. Maar deze diende bij de politie een klacht in tegen het echtpaar, waarin hij het geweld beschrijft dat hij tijdens zijn opsluiting heeft ondergaan. De gerechtelijke politie van de wilaya van Tetouan heeft onder toezicht van het bevoegde parket een onderzoek ingesteld dat heeft geleid tot de arrestatie van de ambtenaar en zijn echtgenote. Ze zijn met het oog op het onderzoek in voorlopige hechtenis genomen.

Lees ook: Minnaars op heterdaad betrapt in rechtbank Marrakech

De jongeman werd ook in hechtenis genomen vanwege zijn buitenechtelijke relatie met de vrouw van de mokadem. Het onderzoek wordt voortgezet om de aanklacht tegen elk van de verdachten vast te stellen. Ze zullen naar gelang het geval worden vervolgd wegens overspel, ontvoering, geweld en wraak door de verspreiding van beelden en video’s.

Bladna.nl