Zoeken

Marokkaan in Mallorca gearresteerd na zelfmoordpoging

28 augustus 2021 - 20:20 - Wereld

©

De Spaanse Guardia civil heeft afgelopen zondag in Inca een Marokkaanse man gearresteerd die herhaaldelijk een contactverbod met zijn ex-vrouw heeft overtreden. Net voor zijn arrestatie dreigde de man ermee van de vijfde verdieping te springen.

Een patrouille van de Guardia civil begaf zich bij de ex-vrouw van de Marokkaan. Zij was lange tijd het slachtoffer van huiselijk geweld. De rechter had aan haar ex-man een contactverbod opgelegd. Bij aankomst van de gendarmerie was haar ex-man op het terras geklommen van een nabijgelegen appartement.

Lees ook: Marokkaan redt Spaanse vriendin die door familie werd gegijzeld

Ultima Hora bericht dat de 34-jarige man een mes bij zich had en ermee dreigde van het terras naar beneden te springen als de agenten een poging zouden doen om hem te arresteren. Na twee uur onderhandelen wisten de agenten hem ervan te overtuigen naar beneden te komen.

Na zijn arrestatie werd de jongeman naar een psychiatrisch ziekenhuis gebracht. Hij werd de volgende dag al uit het ziekenhuis ontslagen, waarop de rechtbank zijn voorlopige inhechtenisneming beval.

Worstel jij met zelfmoordgedachten of maak jij je zorgen om iemand anders? Bel 0900-0113 of chat anoniem via www.113.nl

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team