Zoeken

Marokkaan snijdt keel vrouw door en springt van brug in Spanje

16 september 2021 - 12:40 - Wereld

©

Omar Berrahmon heeft maandag zelfmoord gepleegd door van een brug te springen. Daarvoor sneed de Marokkaanse man de keel door van zijn vrouw, Zuita Bouchira, in zijn huis in La Vila Joiosa. Dit is de eerste moord op basis van geslacht in de provincie sinds het begin van dit jaar.

Het levenloze lichaam van de 40-jarige vrouw werd ontdekt nadat de school van haar drie kinderen van 3, 10 en 14 jaar, de Guardia Civil had gealarmeerd omdat niemand hen aan het einde van de dag was komen ophalen. Het slachtoffer, Zuita Bouchira, werd maandagmorgen door haar echtgenoot vermoord in haar huis in La Vila Joiosa. De 52-jarige Omar Berrahmon pleegde enkele uren later zelfmoord door zich van een brug in de gemeente Vilaro te werpen. De Guardia Civil heeft vóór de dood van het slachtoffer geen klachten geregistreerd wegens huiselijk geweld, zo meldt Informacion.

De subdelegatie van de regering in Alicante en het stadhuis hebben dinsdag een minuut stilte in acht genomen ter nagedachtenis van Zuita. Dit seksistische misdrijf is het eerste dat in de provincie wordt geregistreerd sinds het begin van dit jaar.

Een ambulance van de medische nooddienst ging naar de Trambrug in La Vila Joiosa waar de echtgenoot van het slachtoffer van op een hoogte van ongeveer 30 meter is gesprongen. Het gezondheidsteam bevestigde de dood van de man, die geen identiteitsdocumenten bij zich bleek te hebben. De rechtbank van La Vila heeft toestemming gegeven voor de verwijdering van het lichaam, dat vervolgens voor autopsie is overgebracht naar het Instituut voor Forensische Geneeskunde in Alicante.

Het lichaam van de vrouw, dat door werknemers van een uitvaartcentrum werd opgehaald na een huiszoeking door de gerechtelijke politie en het forensisch laboratorium van de Guardia Civil, werd eveneens overgebracht naar het genoemde instituut voor een autopsie.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team