Zoeken

Marokkaan jaagt huurders met hamer weg uit appartement in Spanje

27 juli 2021 - 16:20 - Wereld

©

Een Marokkaanse man, eigenaar van een appartement in de wijk Mas Iglesias in Reus bij Tarragona in Spanje, heeft afgelopen donderdag de huurders met een hamer uit het appartement weggejaagd.

El Caso bericht dat de 56-jarige eigenaar de buitenlandse huurders gewaarschuwd had dat ze zijn woning moesten verlaten, wat ze weigerden te doen. Hij begaf zich uiteindelijk naar het appartement met een hamer en sloeg alles kapot. Hij verwondde daarbij een 37-jarige huurster.

Lees ook: Marokkaan gearresteerd voor dodelijk ongeval in Spanje

Buren waarschuwden de Mossos Esquadra en de lokale politie. Meerdere patrouilles werden naar het appartement gestuurd om de man te overmeesteren. Hij werd gearresteerd en aangeklaagd voor slagen en verwondingen en huisvredebreuk, ook al is hij de eigenaar van de woning.

De vrouw die gewond raakte werd naar het ziekenhuis afgevoerd. Ze raakte ernstig gewond maar verkeert niet in levensgevaar. Meerdere andere mensen raakten licht gewond en werden eveneens naar het ziekenhuis afgevoerd. Een onderzoek werd ingesteld naar de zaak. Er zal onder meer worden gekeken of de huurders hun huur betaalden en een geldig huurcontract hadden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team