Zoeken

Marine El Himer heeft Marokkaanse identiteitskaart gekregen

11 oktober 2022 - 10:00 - Wereld

©

Marine El Himer, de ster van de Franse reality shows, heeft net haar Marokkaanse identiteitskaart gekregen. Dat maakte ze bekend op haar Instagram-account. Veel internetgebruikers reageerden op het nieuws.

Marine El Himer is nu officieel Marokkaans staatsburger. Ze kondigde het nieuws aan op haar Instagram-account en deelde een foto van zichzelf waarop ze trots haar Marokkaanse identiteitskaart vasthoudt, die ze net heeft ontvangen.

Lees ook: Franse influencer krijgt Marokkaanse nationaliteit

"EINDELIJK!!! Blijf in jezelf geloven, want geduld en doorzettingsvermogen worden altijd beloond. Ik ben trots op mijn Marokko en trots om een officiële Marokkaanse burger te zijn," schreef ze in haar bericht.

Lees ook: Libanese man tot alles bereid voor Marokkaanse nationaliteit

Veel fans reageerden op het nieuws en feliciteerden de Frans-Marokkaanse influencer. Haar vriendin Fidji Ruiz verklaarde: "Ik ben blij voor je, ik hou zoveel van dit land". "Super Marine! Bravo voor jou en alle initiatieven die je neemt om anderen te helpen," schreef een ander. Enkele dagen eerder had El Himer op hetzelfde sociale netwerk een foto geplaatst met een briefje (récépissé) waarop stond dat zij een Marokkaanse identiteitskaart zou ontvangen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team