Zoeken

Mariana Echeverría en haar man gearresteerd in Marokko

31 mei 2022 - 17:00 - Cultuur

©

De Mexicaanse actrice Mariana Echeverría heeft op haar Instagram-account onthuld dat zij en haar man, tijdens hun verblijf in Marokko, door de politie waren gearresteerd en later weer vrijgelaten.

Mariana Echeverría plaatste onlangs op haar Instagram-account video’s en foto’s van haar verblijf in Marokko, waarbij ze benadrukte dat zij en haar echtgenoot Oscar Jiménez in het koninkrijk gearresteerd waren en een paar uur later weer waren vrijgelaten, meldt Futbol.

Lees ook: Mexicaanse zangeres had relatie met Marokkaanse prins

De 37-jarige Mexicaanse actrice deelde met haar meer dan 2 miljoen volgers op het sociale netwerk, de omstandigheden waaronder ze gearresteerd waren. Het stel had de maximumsnelheid op een snelweg in Marokko overschreden en moest een boete betalen. "De politie hield ons tegen omdat we met 80 kilometer per uur over de snelweg reden. [...] We betaalden een boete van 300 dirham (ongeveer 30 euro)," legde ze uit.

Lees ook: Actrice Touriya Haoud openhartig over lymfeklierkanker

"Na een paar uur rijden zijn we zojuist in Marrakech aangekomen. We zullen hier twee dagen doorbrengen om wat bezienswaardigheden te bekijken en dan gaan we door naar Casablanca," vertelde Mariana Echeverria haar fans.

Bladna.nl