Zoeken

"Hamza mon bb" valt zanger Douzi aan

25 mei 2022 - 19:20 - Cultuur

©

Het account "Hamza mon bb" is weer actief. Op Instagram onthult het schandalen rond de Marokkaanse Raï zanger Abdelhafid Douzi, beter bekend onder zijn bijnaam Douzi.

Na enkele maanden van stilte haalt het account Hamza mon bb weer de krantenkoppen. Zijn eerste slachtoffer: de Marokkaanse popzanger Douzi. Op Instagram plaatste het account een reeks "verhalen" over hem waarin een deel van zijn privé-leven wordt onthuld en ook zijn seksuele avonturen en veroveringen, meldt Le360. Een audio-opname die aan de vriendin van de My Life (Hayati) artiest wordt toegeschreven werd op het YouTube kanaal van het anoniem account geplaatst.

Lees ook: Douzi door jaloerse echtgenoot van fan aangevallen

In de opname vertelt de vrouw over de seksuele avontuurtjes van Abdelhafid Douzi en de geestelijke ellende die ze heeft geleden en nog steeds lijdt door toedoen van de zanger. Ze noemt ook de namen van vrouwen (beroemdheden op sociale media) met wie de zanger seksuele relaties heeft gehad. Ze beweert tevens dat de zanger haar telefoon afluisterde en haar privacy niet respecteerde. Ze zegt dat er geen relatie meer tussen hen is. Haar wens zou zijn Abdelhafid Douzi uit haar leven te bannen.

Lees ook: Marokkaanse zanger Douzi geopereerd

In een televisieprogramma zei Douzi dat hij het slachtoffer was van een "juridisch verraad". Hij doelde op het huwelijk van deze jonge vrouw. De zanger heeft nog niet gereageerd op de reeks "verhalen" die over hem opdoken. Het anonieme account overweegt meer "verhalen" over hem en andere beroemdheden te plaatsen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team