Zoeken

Manuel da Costa in België aan de slag

20 januari 2022 - 15:00 - Sport

©

Manuel da Costa heeft een contract getekend bij de Belgische club Waasland Beveren. De Marokkaanse international sluit zich aan bij zijn landgenoot Abdelhafid Al Badaoui.

De 35-jarige verdediger vertrok begin 2008 uit Eindhoven en zat sinds april 2021 zonder club. Da Costa heeft een rijkgevulde carrière achter de rug bij ploegen als PSV, Fiorentina, Sampdoria, Lokomotiv Moskou en het Griekse Olympiakos. In Turkije speelde hij voor Sivasspor, Trabzonspor en Erzurumspor.

Lees ook: Marokkaanse international Manuel Da Costa naar Saoedi-Arabië

De Atlas Leeuwen speelde ook bij Ittihad en heeft 31 interlands voor Marokko op zijn naam staan. Daarnaast heeft hij ook ervaring in de Champions- en Europa League.

Lees ook: Marokko zonder Da Costa en Boutaïb tegen Malawi

Waasland-Beveren is verheugd om een speler met een enorme ervaring als Manuel Da Costa te verwelkomen. De sportdirecteur van de club kijkt nu al uit naar de samenwerking met de veelzijdige speler. "We zijn heel blij met de komst van Manuel. Net als bij de komst van Gillet halen we met Manuel een jongen met heel veel kwaliteiten en een pak ervaring. We zijn ervan overtuigd dat hij onze jonge groep mee onder de arm kan nemen om de doelstellingen van de club te bereiken".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team