Zoeken

Achraf Hakimi tweede beste Arabische speler in 2021

28 december 2021 - 18:20 - Sport

©

Achraf Hakimi is verkozen tot 2ᵉ beste Arabische speler voor het jaar 2021. De peiling werd door het internationale medium Goal georganiseerd.

De Marokkaanse international blijft in de top van beste spelers ter wereld. De experts die aan de peiling van Goal deelnamen, stemden massaal voor Hakimi vanwege zijn uitstekende prestaties bij zijn club.

Lees ook: Achraf Hakimi samen met Messi en Ronaldo genomineerd voor beste voetballer 2021

Goal.com bericht dat 2021 een uitzonderlijk jaar was voor de rechtsback van de Parijse club PSG. Hij is in korte tijd één van de beste spelers van zijn club geworden. Hij behaalde dezelfde goede resultaten bij Inter Milan en wordt beschouwd als één van de beste aanvallende vleugelverdedigers ter wereld.

Gevolg van het uitzonderlijk werk van de Atlas Leeuw is dat hij tweede eindigt in de ranking van beste Arabische spelers in 2021, net na de Egyptische Mohamed Salah en voor de Algerijnse Riyad Mahrez.

Lees ook: Achraf Hakimi bij wereldtop

In de lijst staan verschillende andere Marokkaanse spelers, met name Sevilla-doelman Yassine Bounou (4ᵉ), Sevilla-aanvaller Youssef En-Nesyri (5ᵉ), Chelsea-middenvelder Hakim Ziyech (7ᵉ), Olympiakos-aanvaller Youssef El-Arabi (13ᵉ) en Wolves-aanvaller Romain Saiss (14ᵉ).

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team