Zoeken

Sofyan Amrabat: Manchester United onder druk

16 augustus 2023 - 22:00 - Sport

©

Sofyan Amrabat staat nog steeds in de belangstelling van Manchester United. De Engelse club loopt echter het risico om de Marokkaanse international mis te lopen als de de onderhandelingen met Fiorentina niet snel worden afgerond.

Manchester United voelt de druk. Na de komst van Mason Mount van Chelsea voor 60 miljoen pond, wil Red Devils-coach Erik ten Hag nog een middenvelder aan zijn team toevoegen. Hij denkt daarvoor aan Sofyan Amrabat, die bereid is om Fiorentina deze zomer te verlaten. De club moet echter wachten op het vertrek van de Nederlandse international Donny van de Beek alvorens de transfer van de Atlas Leeuw te kunnen bezegelen. Dit kan negatieve gevolgen hebben voor Manchester, gezien de felle concurrentie van Liverpool, die Amrabat ook graag ziet komen.

Lees ook: Manchester en Saoedische club strijden om Sofyan Amrabat

Liverpool zag onder leiding van coach Jurgen Klopp, Jordan Henderson, Naby Keïta, James Milner, Fabinho en Alex Oxalde-Chamberlain vertrekken. Ze misten ook de handtekening van de Ecuadoraanse speler van Brighton, Moises Caicedo, de speler van Southampton, Romeo Lavia, Aurélien Tchouameni en Jude Bellingham gedurende deze transferperiode. Liverpool is daarom niet van plan om Amrabat aan Manchester United te laten. De Red Devils moeten dus snel hun kans grijpen om de Marokkaanse middenvelder te contracteren. Fiorentina vraagt 30 miljoen euro voor de 26-jarige speler.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team