Zoeken

Man Dounia Batma breekt stilte

3 augustus 2020 - 14:00 - Cultuur

©

Mohamed Al Turk, de man van Dounia Batma, heeft voor het eerst gereageerd op de rechtszaak tegen zijn vrouw en haar veroordeling tot een gevangenisstraf.

Het vonnis werd in de nacht van 29 juli bekendgemaakt. Dounia Batma werd door de rechtbank van eerste aanleg tot acht maanden gevangenisstraf veroordeeld. Haar zus Ibtissam zal één jaar celstraf moeten uitzitten.

Dounia en Ibtissam Batma zullen ook elk een boete van 10.000 dirham en een gezamenlijke schadevergoeding van 20.000 dirham aan de burgerlijke partij moeten betalen.

Mohamed Al Turk, rijke Bahreinse zakenman én echtgenoot van Dounia Batma, heeft in een emotioneel bericht op Instagram zijn steun aan de Marokkaanse zangeres betuigd.

"Mijn lieve koningin, besteed geen aandacht aan de reactie van het publiek. Het is beter om in zichzelf te vertrouwen en zichzelf te respecteren dan door een publiek te worden geliefd en niet in zichzelf te geloven. Ik weet dat jet het slachtoffer bent van ongerechtigheid, maar dat zal niet lang duren.", schreef de miljonair.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team