Zoeken

Luis Enrique: "Achraf grapt nog steeds over wedstrijd Spanje-Marokko"

24 september 2023 - 10:00 - Sport

©

PSG-coach Luis Enrique Martinez stelt dat Achraf Hakimi nog steeds grapjes maakt over de nederlaag van Spanje tegen Marokko (0-0, 3-0 in de penaltyreeks) in de achtste finales van het WK 2022 in Qatar.

De voormalige coach van het Spaans elftal haalde de nederlaag aan tijdens een persconferentie voor de wedstrijd tegen Olympique de Marseille op zaterdag, toen een journalist hem vroeg naar zijn mening over de Marokkaanse middenvelder van OM, Azzedine Ounahi, die hij had geprezen na de uitschakeling van Spanje op het WK.

Lees ook: Achraf Hakimi door supporters aangevallen

"Het is een internationale speler. Het is voor ons niet makkelijk om over die wedstrijd te praten... Het was een wedstrijd waarin beide teams alles gaven, Marokko vocht hard en verdedigde uitstekend, met name Ounahi die geweldig werk verrichtte. Hakimi maakt nog steeds grapjes met me over die wedstrijd", antwoordde Luis Enrique.

Lees ook: Achraf Hakimi grapt met Neymar: "Zeg Salam Aleikoum" (video)

Volgens de PSG-coach kan de crisis bij Marseille, met het vertrek van coach Marcelino en de poging tot ontslag van voorzitter Pablo Longoria, een positieve of negatieve impact hebben op de wedstrijd die zondag gepland staat in de Parc des Princes. "Wij zijn voorbereid op elke situatie, de kracht van een team is om zich aan te passen", benadrukte hij.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team