Zoeken

Luiers verschonen doet Badr Hari niet

6 januari 2022 - 19:00 - Sport

©

Daphne en Badr Hari hadden samen al drie kinderen en daar kwam vorig jaar ook nog een tweeling bij. Uit een interview met het tijdschrift Beau Monde blijkt dat de kickbokser geen luiers verschoont. Hij blijft wel een goede vader volgens Daphne.

De 35-jarige Daphne Hari vertelt aan Beau Monde dat haar man vrijwel nooit een luier heeft verschoond. "Luiers verschonen doet Badr niet. Hij heeft er nog nooit eentje verschoond. Nou, misschien noodgedwongen een keer. Hij zegt altijd: ’Ik kan dat niet, dan ga ik overgeven’."

Lees ook: Badr Hari verblijft in Amsterdamse huis Doutzen Kroes

Het gezin Hari bestaat uit vijf kinderen: Amber (9), Houda (5), Aïcha (2) en de tweeling Nora en Ayden die net 1 zijn geworden. Daphne vindt dat Badr er wel in slaagt om een zeer goede vader te zijn voor hen. "Gisteren nog: toen hij thuiskwam, waren drie van de vijf kids aan het huilen en de andere twee maakten ruzie. Hij zag dat ik ’t niet meer trok en gaf me een knuffel en zei iets liefs tegen me. Doordat hij rustig was en niet zo chaotisch reageerde als ik, werden de kids ook chill en was alles in no time weer oké."

Lees ook: Marokkaanse minister betaalt ziekenhuiskosten Raïs Ahmad Bizmaoun

De 37-jarige kickbokser mag dan een bad boy zijn in de ring, voor zijn gezin is hij enorm zorgzaam. Daphne vertelt dat hij ook door het vuur gaat voor de mensen om wie hij geeft.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team