Zoeken

Badr Hari enthousiast over samenwerkingsverband Glory Rivals

8 januari 2022 - 15:40 - Sport

©

Kickboksorganisatie Glory wil de beste vechters wereldwijd tegenover elkaar in de ring krijgen en gaat daarom een samenwerking aan met Enfusion en Rise. De aankondiging ging meteen viraal op sociale media en ook de Marokkaans-Nederlandse kickbokser Badr Hari vindt dat het tijd werd voor een dergelijk initiatief.

Komend jaar vinden de eerste evenementen van het samenwerkingsverband van de drie vechtsportorganisaties plaats, met evenementen onder de noemer Glory Rivals. "Om de sport van een impuls te voorzien", zegt Scott Rudmann, executive vice-chairman van Glory in het Noordhollands Dagblad. "Vrijwel elke organisatie ter wereld roept: wij hebben de beste vechters. Nou, oké. Kom maar op, laat maar zien. Bij Glory zijn we ervan overtuigd dat wij de beste talenten in huis hebben en we zijn bereid om dat te bewijzen."

Lees ook: Badr Hari maakt vrije val op Glory-ranking

De samenwerking heeft ook praktische voordelen, want door de coronamaatregelen is het in veel landen niet eenvoudig om evenementen te organiseren. "Met Glory Rivals creëren we meer mogelijkheden voor onze vechters om in actie te komen. Bovendien kunnen talenten van Enfusion en Rise zich nu beter in de kijker vechten," aldus Rudmann.

Lees ook: Badr Hari door Gerges uitgedaagd

Er werd met zeer veel enthousiasme gereageerd op de aankondiging van Glory, fans gingen meteen ook speculeren over wie er tegenover wie in de ring gaat staan. En ook vechtsportlegende Badr Hari, die nog steeds actief is voor Glory, reageert met veel enthousiasme. "Eindelijk, dit had jaren geleden al moeten gebeuren", liet hij weten via Instagram.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team