Zoeken

Lartiste, Marwa Loud en hekserij: verontrustende onthullingen van YouTuber Nabil

1 mei 2023 - 19:00 - Cultuur

©

YouTuber Nabil heeft na een onderzoek naar het conflict tussen Lartiste en Marwa Loud in 2019, onthuld dat de Marokkaanse zangeres hekserij zou hebben gebruikt om de zanger te schaden. Een verklaring die de zangeres niet lijkt te verontrusten.

In een video die op 24 april is gepubliceerd, herinnert Nabil eraan dat de Frans-Marokkaanse rapper Lartiste, Marwa Loud hielp om naam te maken in de muziekwereld. Er ontstond een vriendschappelijke relatie tussen de twee, maar die werd niet goed ontvangen door de vrouw van de rapper, die besloot een privédetective in te huren om onderzoek te doen naar Marwa Loud. Daaruit vloeiden beschuldigingen van hekserij en kinderoffers voort, meldt Voici.

Lees ook: Bekende Marokkaanse rapper zwaar mishandeld in Frankrijk

Lartiste sprak in 2019 over zijn relatie met Marwa Loud en verklaarde toen in een interview op de Franse televisie dat hij "bijna zijn leven had verloren". In zijn video meldt de influencer dat de vrouw van Lartiste Marwa Loud met name liet volgen tijdens een reis in Marokko. Het was tijdens deze reis dat de zangeres een magiër zou hebben ontmoet. De rapper vernam dat en besloot zelf onderzoek te doen en de magiër op te sporen.

Na zijn bezoek aan Marokko, waar hij de detective die door zijn vrouw was ingehuurd had ontmoet, werd Lartiste bij zijn terugkeer in Frankrijk het slachtoffer van een aanval. Een aanval die zou zijn opgedragen door Marwa Loud en uitgevoerd door voormalige vrienden van de rapper. Een oude vrouw vertelde aan de YouTuber tijdens zijn onderzoek zelfs dat "een kinderoffer was gemaakt om Lartiste te schaden".

Lees ook: Rapper in Marokko ondanks beledigen Marokkaanse vrouwen

"Ik weet niet wie jullie zijn en niemand kent jullie toch, ik zit nog steeds in stories terwijl ik niets heb gevraagd... Er is geen vermeende dader, ze zijn ervan overtuigd dat ik schuldig ben", reageerde Marwa Loud op Instagram. Nabil beweert dat de zangeres niets te maken heeft met dit verhaal en belooft binnenkort nieuwe onthullingen over de zaak.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team