Zoeken

Rapper Mohamed Ramadan vertelt over vriendschap met Koning Mohammed VI

27 april 2023 - 14:00 - Cultuur

©

De Egyptische zanger Mohamed Ramadan vertelde in een interview over zijn vriendschap met Koning Mohammed VI. Hij kondigde ook zijn aankomende samenwerking met de Amerikaanse ster Future aan.

"Het Marokkaanse volk is geweldig en ik ben vereerd door de vriendschap van Zijne Majesteit de Koning, die een artiest en een heel eenvoudig persoon is", zei Mohamed Ramadan in een interview met Esaad Younis voor het programma ’Sahibet al-Saada’, op DMC. Hij houdt uitstekende herinneringen aan Marokko. "Ik gaf mijn eerste concert daar en er waren veel toeschouwers", voegde de zanger van ’Alla Allah’ eraan toe.

Lees ook: Duet Saad Lamjarred en Mohamed Ramadan opnieuw uitgesteld

Tijdens het interview kondigde Mohamed Ramadan ook zijn aankomende samenwerking met de Amerikaanse rapper Future aan. "Dit is het eerste nummer dat hij (Future) zingt met een Arabische zanger. Hij ziet Mohamed Ramadan als een aanwinst voor het Midden-Oosten, en ik zie hem als een aanwinst voor de hele wereld", legde de zanger uit.

Lees ook: Saad Lamjarred sleept Mohamed Ramadan voor de rechter

"Hoewel ik internationaal bekend ben, volg ik een kortere en snellere route, en muziek zelf is een taal. Ik zing in het Arabisch met buitenlandse zangers, waarmee ik optreed", voegde hij eraan toe.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team