Zoeken

Koeweiti opgepakt voor neersteken meisjes in Agadir

9 september 2022 - 16:00 - Marokko

©

Een blijkbaar dronken Koeweitse man is in het centrum van Agadir gearresteerd omdat hij drie meisjes met een mes had aangevallen. De politie vermoedt dat het een wraakactie was.

De Koeweiti werd in hechtenis genomen in afwachting van de resultaten van het onderzoek. Hij wordt vastgehouden op beschuldiging van mishandeling met een mes, dronkenschap op de openbare weg en aanranding, meldt het dagblad Assabah.

Lees ook: Arabische toerist doodgeslagen in Casablanca

Volgens de eerste onderzoeksresultaten kwam de man als toerist naar Agadir. Hij verbleef in een bekend hotel in de stad. Hij zou de drie jonge meisjes in de gaten hebben gehouden voordat hij ze zondagochtend in een restaurant in het centrum van Agadir verraste. Volgens de bronnen van het dagblad was de man "dronken, gewelddadig en buiten zichzelf. Een van de meisjes zou met hem een rekening te vereffenen hebben".

Zonder de snelle ingreep van de ordediensten zou hij met zijn geweld een bloedbad hebben aangericht. Het meisje op wie hij het gemunt had, raakte ernstig gewond en werd in kritieke toestand naar de spoedafdeling van een ziekenhuis gebracht. Ze werd daar geopereerd. De andere twee slachtoffers raakten licht gewond.

Lees ook: Vier Koeweiti’s en hun Marokkaans gezelschap aangehouden

Het onderzoek naar de omstandigheden waaronder de verdachte de drie slachtoffers heeft ontmoet en de redenen waarom hij zo gewelddadig tegen hen is geworden, is nog gaande.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team