Zoeken

Arabische toerist doodgeslagen in Casablanca

25 augustus 2022 - 21:00 - Marokko

©

Een Arabische toerist bezweek afgelopen weekend aan verwondingen die hij opliep tijdens een ruzie met medewerkers van een nachtclub in Casablanca. De politie heeft dinsdag een onderzoek ingesteld, onder toezicht van de officier van justitie, om de omstandigheden van de tragedie op te helderen.

De nationale brigade van de gerechtelijke politie van Casablanca onderzoekt de gebeurtenissen van afgelopen weekend in een hotel in de Marokkaanse metropool. Een buitenlandse toerist met een Arabische nationaliteit is er dodelijk gewond geraakt, meldt Alyaoum24.

Lees ook: Toeriste overleden na aanval door zwerfhonden in Marokko

Volgens het voorlopig onderzoek was het slachtoffer de toegang geweigerd tot de nachtclub van een hoteletablissement. Hij raakte ernstig gewond tijdens de woordenwisseling met de werknemers van de club en werd naar het ziekenhuis gebracht, waar hij aan zijn verwondingen bezweek.

Lees ook: Onderzoek naar dood Canadese vrouw in Marokko

Zeven personen werden gearresteerd op verdenking van betrokkenheid bij een geweldpleging met de dood tot gevolg. Drie van de verdachten werden in hechtenis genomen. De andere vier werden ter beschikking gesteld van het onderzoek, dat onder toezicht van het bevoegde parket wordt gevoerd. Het onderzoek moet de precieze omstandigheden van de tragedie duidelijk maken.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team