Zoeken

Kijkers in shock na ijzingwekkende plottwist in Mocro Maffia (spoiler)

29 juni 2023 - 10:15 - Cultuur

©

Bij de huiveringwekkende laatste minuten van de vierde aflevering van de Videoland-serie ’Mocro Maffia’ seizoen 5, raakten zelfs de meest trouwe fans van de serie in shock. In een gruwelijke plottwist komt Paus, een van de hoofdpersonages, op een gruwelijke manier aan zijn einde. Veel kijkers zijn nu al dagenlang in de ban van de onverwachte verhaallijn en sturen allerlei complottheorieën de wereld in.

Paus wordt gespeeld door acteur Achmed Akkabi, die samen met acteur Nasrdin Dchar, of Potlood in Mocro Maffia, al vanaf de eerste aflevering deel uitmaakt van de cast. Hun karakters staan elkaar ook al vanaf dat begin naar het leven. Zo zijn ze bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de dood van elkaars geliefden. In de vierde aflevering van seizoen 5 is het tijd voor wraak. Potlood werkt al een tijdje noodgedwongen samen met Paus, maar zoekt naar manieren om daar een einde aan te maken. De oplossing komt van drugsbaron Tia Alvarez. Ze wil van Paus af omdat hij er door zijn opvliegend karakter de oorzaak van is dat hun drugshandel te veel in de aandacht staat. Ze wil liever samenwerken met de rustigere en slimmere Potlood, schrijft het AD.

Lees ook: Makers Mocro Maffia kondigen slotseizoen aan (teaser)

Paus is inmiddels bezig met plastische chirurgie om van uiterlijk te veranderen. De spectaculaire wraakscène vindt plaats in de kliniek waar Paus op de operatietafel ligt. Potlood schakelt zijn beveiligers uit en eist alcohol en adrenaline van de dokters. Hij giet de alcohol over het lichaam van Paus en wekt hem met de adrenaline. De drugsbaas wordt wakker en kijkt Potlood in de ogen. Daarna jaagt deze hem een kogel door het hart en steekt het lijk in brand. De heftige ontknoping laat kijkers in shock achter.

Lees ook: Onthullingen Nasrdin Dchar, Walid Benmbarek en ICE over nieuw seizoen Mocro Maffia

Fans reageren ontdaan op de Instagrampagina van Mocro Maffia. Ze kunnen niet geloven dat Paus echt dood is en sturen ook massaal complottheorieën in. Bij RTL Boulevard zei acteur Nasrdin Dchar dat de heftige reacties te maken hebben met het verlies van een hoofdpersonage. "Er worden hele complottheorieën bedacht dat het niet waar kan zijn. Het is echt een bom wat er gebeurt op social media. Om zo’n belangrijk personage te verliezen in een serie, is echt een groot moment. Iedereen kwam naar de set om er even bij te zijn." Paus is ook niet het eerste belangrijke karakter dat omkomt in de serie. "Seizoen twee was het ook zo, toen Muis overleed. Hoe kunnen we nou door zonder Muis? Maar je kan altijd door en daarvoor hebben we een ongelooflijk goed schrijversteam."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team