Zoeken

Spectaculaire ontsnapping Jamal Ben Saddik (video)

7 januari 2021 - 10:40 - Sport

©

In de tiende aflevering van het online StukTV-programma ‘Het Jachtseizoen’, is de jacht geopend op de Marokkaans-Vlaamse kickbokser Jamal Ben Saddik, a.k.a The Goliath.

In ’Het Jachtseizoen’ nemen de makers Giel, Thomas en Stefan het iedere week op tegen een nieuwe uitdager. De 30-jarige Ben Saddik probeert in deze episode uit handen te blijven van de makers. Hij mag niet langer dan 20 minuten in hetzelfde voertuig zitten en alleen maar binnengaan in publiek toegankelijke gebouwen. De presentatoren krijgen elke tien minuten de locatie door, zodat ze weten waar hij is. Jamal Ben Saddik moet proberen om dan zo snel mogelijk ergens anders heen te gaan.

FunX.nl schrijft dat Jamal besloot om te vluchten naar de Brabantse stad Breda waar hij vaak traint. "Al speel ik tegen mijn kleine broertje of mijn kleine neefje, het maakt niet uit hoe oud of jong iemand is. Ik wil altijd winnen", zegt de kickbokser.

De aflevering met Ben Saddik was de laatste van het seizoen en ging meteen viraal dankzij zijn spectaculaire ontsnappingspoging bij een tankstation. Hij wordt bijna gepakt door StukTV, maar slaagt erin om hun bus te jatten en er vandoor te gaan. De mannen van StukTV zijn duidelijk verbaasd. "Dit is nog nooit voorgekomen. We geven het op."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team