Zoeken

Ivanka Trump ontmoet Koning Mohammed VI

9 november 2019 - 19:20 - Marokko

©

Ivanka Trump is door Koning Mohammed VI ontvangen. De dochter en adviseur van de Amerikaanse president Donald Trump, verheugde zich op haar ontmoeting met de monarch.

"Vandaag heb ik de eer gehad om met Zijne Majesteit Koning Mohammed VI te spreken en bedankte ik hem voor zijn gastvrijheid tijdens het bezoek van onze delegatie in het prachtige Marokko.", Twitterde de jonge vrouw donderdagnamiddag.

"Zijne Majesteit en ik hebben de recente en betekenisvolle hervormingen voor gendergelijkheid in Marokko besproken.", voegde Ivanka Trump er nog aan toe.

Enkele maanden terug had Koning Mohammed VI al de man van Ivanka Trump ontmoet. Jared Kushner, eveneens adviseur van Donald Trump, was toen in Marokko om zijn vredesplan voor Palestina te presenteren. Hij werd toen door de Koning voor een iftar in het koninklijk paleis in Rabat uitgenodigd.

Ivanka Trump was in Marokko om aan evenementen van het Women’s Global development and Prosperity initiative (W-GDP) deel te nemen. Ze werd door Prinses Lalla Meryem verwelkomd en op een diner in het paleis uitgenodigd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team