Zoeken

Israëlische hotelketen Selina vestigt zich in Dakhla

2 april 2023 - 08:00 - Economie

©

Na Marrakech heeft de Israëlische groep Selina besloten om zich ook in Dakhla te vestigen. Het project is één van de vele samenwerkingen tussen Marokko en Israël.

Met een geschatte waarde van 1,2 miljard dollar zal de bekende Israëlische hotelketen Selina zich in een tweede Marokkaanse stad vestigen, na de positieve feedback van klanten van het Nomad Camp Hotel in Marrakech. Volgens La Vie Eco zal de officiële aankondiging in april worden gedaan.

Lees ook: Robert De Niro opent hotel in Marrakech

Selina werd in 2014 opgericht door twee Israëlische zakenmannen, Daniel Rudasevski en Rafael Museri. De hotelgroep is gespecialiseerd in recreatieve reizen in de zandduinen, volgens de projectdragers. Selina, waarvan de producten zich vooral richten op de millennials-generatie, de beroemde digitale nomaden, heeft een wereldwijd aanbod van meer dan 120 overnachtingsgelegenheden.

Lees ook: Four Seasons breidt uit met nieuw hotel in Rabat

De Selina-groep is niet de eerste Israëlische investeerder die zich in de Marokkaanse Sahara vestigt. Een Israëlisch bedrijf lanceerde er onlangs een aquacultuurproject, dankzij de Abraham-akkoorden tussen Israël en vier Arabische landen, waaronder Marokko.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team