Zoeken

IPTV: Marokkanen vrezen WK niet te kunnen volgen

21 november 2022 - 17:00 - Marokko

©

Veel Marokkanen haasten zich naar de winkel om tv’s en IPTV settopboxen te kopen zodat ze de officiële wedstrijden van het WK, dat op zondag 20 november 2022 van start is gegaan, kunnen volgen.

"Ik ben op zoek naar de beste prijs-kwaliteitverhouding, dat wil zeggen een goede beeldkwaliteit met betrouwbare streaming die niet kan worden onderbroken," vertelde één van de klanten aan L’Opinion. In de winkel waar hij zich bevindt presenteert Hamid, manager van de kleine winkel gespecialiseerd in de verkoop van IPTV-televisies en settopboxen, zijn IPTV-aanbod. Dit biedt toegang tot een groot aantal kanalen en honderden betaaltelevisiekanalen tegen zeer redelijke prijzen. "Ik heb net een nieuwe batch van de ’Box iptv x96’ ontvangen die draait op Android 11.0 en is zeer krachtig met 16GB RAM en 4K kwaliteit," legt hij uit.

Lees ook: Qatar 2022: Marokkanen kunnen wedstrijden niet gratis streamen

De klant heeft echter een probleem: overbelasting van de server, waardoor het kanaal vastloopt. Er is geconstateerd dat in tijden van hoge kijkcijfers de uitzendingen van de zenders minder goed werken dan gewoonlijk. De verkoper wil zijn klant geruststellen: "Het enige wat je nodig hebt is een goede internetsnelheid om non-stop te streamen." Hamid schakelt één van zijn smart-tv’s aan, downloadt een app uit de store, vult een formulier in, voert een tiencijferige code in en hij is klaar. Binnen enkele seconden worden honderden kanalen gedownload: BeIN Sports pakket, Canal+ pakket, Sky+...".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team