Zoeken

Influencer Selma Mansouri opgepakt voor ontvoering en mishandeling

17 juni 2024 - 20:20 - Marokko

©

Selma Mansouri, Franse influencer van Marokkaanse afkomst, populair op Snapchat en Instagram, zit in voorlopige hechtenis. Ze zou zijn aangehouden en aangeklaagd voor diverse misdrijven, waaronder diefstal met geweld, ernstige mishandeling, ontvoering en het gijzelen van twee 19-jarige jongens.

Het incident vond plaats in het Franse Val-d’Oise, waar de twee jongemannen via sms de opdracht hadden gekregen om brandbommen te gooien naar een auto, bericht Le Parisien. De twee wisten de identiteit van de eigenaar van de auto niet. Dat bleek Selma Mansouri te zijn. Toen de poging mislukte, werden ze door de 35-jarige influencer en enkele jongeren uit de buurt gevangen genomen en mishandeld. In een video die op sociale media verscheen, is te zien hoe Selma Mansouri, die zelf twee jonge kinderen heeft, de jongeren dwingt zich uit te kleden, waarna ze hen vastbindt en filmt.

Lees ook: Marokkaanse influencer slachtoffer racistische aanval in Parijs

Tijdens haar politieverhoor bekende Selma Mansouri dat haar doel was om de opdrachtgever te identificeren door de jongens bang te maken. Ze beweerde te weten wie achter de oorspronkelijke opdracht zat, een man met wie ze in 2023 een conflict had gehad. Haar advocaat verdedigt haar door te wijzen op eerdere aanvallen op haar thuis, die haar tot wanhoop dreven.

Lees ook: Influencer veroordeeld voor beledigen vrouwen in Tetouan

De vermeende opdrachtgever ontkent echter elke betrokkenheid en beweert zelf slachtoffer te zijn van laster door Selma Mansouri. Hij deed in het verleden herhaaldelijk aangifte tegen de influencer.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team