Zoeken

In Marokko gefilmde serie op Argentijnse televisie (video)

29 januari 2022 - 19:40 - Cultuur

©

De Argentijnse zender Unife zendt elke maandag om 22.00 uur de telenovela "Jezebel" uit, die werd gefilmd in Marokko en Israël. De serie vertelt het verhaal van Jezebel, een prinses die 900 jaar voor Christus over Israël heerste.

De Braziliaanse kaskraker, opgenomen in Marokko en Israël en voor het eerst uitgezonden in Argentinië, is geïnspireerd door de Bijbel. De serie bestaat uit 80 afleveringen en vertelt het verhaal van Jezebel, een mooie en eigenzinnige Fenicische prinses, die haar charmes gebruikte om de vrouw te worden van koning Achab, de zevende koning van Israël.

Lees ook: Ait Ben Haddou mythisch dankzij "Game of thrones"

De scènes werden opgenomen in Israël en Marokko, in dezelfde natuur-omgeving waar ook scènes uit de serie Games of Thrones werden opgenomen, meldt Infobae.

Lees ook: Filmcrew Braziliaanse telenovela in Ouarzazate voor opnames

De Braziliaanse actrice Lidi Lisboa speelt de rol van Jezebel, André Bankoff speelt koning Achab en Iano Salomão speelt de profeet Elia in deze superproductie, geschreven door Cristianne Fridman en geregisseerd door Alexandre Avancini, bekend van zijn speelfilm "Nada que perder" en de serie "José de Egipto".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team