Zoeken

Imaan Hammam straalt op Amerikaans gala

2 mei 2022 - 19:40 - Cultuur

©

Het Marokkaans-Egyptische topmodel Imaan Hammam was een opvallende figuur op de rode loper tijdens het jaarlijkse gala van de Prince’s Trust, gehouden in Cipriani 25 Broadway in New York, op donderdag 28 april.

Imaan Hammam was een van de beroemdheden die op donderdag 28 april het jaarlijkse gala van de Prince’s Trust in New York bijwoonden, meldt Arab News. Het Marokkaanse topmodel droeg voor de gelegenheid een zwarte outfit bestaande uit een getailleerde broek, een korset met ceintuur en een aangesloten top met capuchon uit de Spring 2022 prêt-à-porter collectie. Een mooie kans om indruk te maken op de gasten.

Lees ook: Een ’Scandal’-geurtje voor Imaan Hammam

Het jaarlijkse Prince’s Trust Gala is een Brits evenement om kwetsbare jongeren in het Verenigd Koninkrijk en twintig andere landen in de wereld, te helpen hun leven op de rails te krijgen. "We zijn iedereen heel dankbaar die onze inspanningen heeft gesteund om meer jongeren hier in de Verenigde Staten te helpen hun dromen waar te maken, en ik ben er trots op dat ik deel mag uitmaken van dit vitale werk," zei zanger Lionel Richie, Global Ambassador en voorzitter van de Prince’s Trust.

Lees ook: Topmodel Imaan Hammam toont groot hart voor Valentijnsdag

Andere celebrities die het event bijwoonden waren onder meer de zusjes Gigi en Bella Hadid, Adut Akech, Kate Moss, Sabrina Elba, Phoebe Dynevor, model Naomi Campbell, Lily James en Charlotte Tilbury.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team