Zoeken

Ilhame legde bruiloft Oumi en Remco vast

8 november 2022 - 11:00 - Wereld

©

Ilhame Essatouni is trouwfotografe. Ze werd door Oumi Rayan gekozen om haar trouwfeest met Belgische wereldkampioen wielrennen Remco Evenepoel vast te leggen.

De 30-jarige topfotografe uit Heist-Op-den-Berg werkt samen met haar man en fotografeerde het trouwfeest én het hennafeest van Oumi en Remco.

Lees ook: Veel reacties op Hennadag van Remco en Oumi (foto’s)

"Toen ik een mailtje kreeg van Oumi, had ik niet door dat het over een bekend koppel ging. Ik ben geen fan van wielrennen. Op een dag toonde mijn man, die wel van sport houdt, mij een bericht over Remco Evenepoel, de wielrenner die zotte prestaties leverde. Ik dacht: ’Die naam komt me bekend voor’," vertelt Ilhame aan Het Nieuwsblad.

Oumi vond Paper Crown Photography & Film, het bedrijf van Ilhame en haar man, waarschijnlijk via Instagram. "We werken vaak voor koppels van verschillende achtergronden, zoals Remco en Oumi. Die multiculturaliteit is te zien op onze Instagrampagina, waardoor we die klanten meer en meer aantrekken," legt de fotografe uit.

Lees ook: Oumi Rayane en Remco Evenepoel trouwden in Kasteel Herpelgem

De jonge bruid had volgens haar "geen specifieke verzoeken voor de foto’s. Ze vertrouwde volledig op onze stijl. Dat is heel fijn samenwerken", aldus Ilhame, die net zoals Oumi en haar man van Marokkaanse afkomst is. "Vroeger wilden Marokkaanse koppels heel geposeerde, traditionele foto’s. Alles moest binnen de lijntjes blijven, er mocht amper emotie getoond worden. De trouwfoto’s van mijn ouders zijn allesbehalve zoals ik ze nu maak." Daar komt verandering in. "Men wil nu romantische foto’s, met echte emoties. Dat wilden we met Oumi en Remco bereiken. Ik geloof dat dat gelukt is. We hebben niet eens veel instructies moeten geven, ze genoten duidelijk van het moment."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team