Zoeken

Oumi Rayane en Remco Evenepoel trouwden in Kasteel Herpelgem

2 november 2022 - 17:00 - Wereld

©

Ruim negen maanden na hun verloving trouwden Remco Evenepoel en Oumi Rayane op vrijdag 7 oktober in het gemeentehuis van Dilbeek, maar hun huwelijksfeest vond een paar dagen eerder plaats, op woensdag 5 oktober in Hove van Herpelgem in Kluisbergen. Oumayma organiseerde het feest terwijl Remco de Vuelta reed.

Remco Evenepoel ging op 30 december 2021 op zijn knie en negen maanden later stapten ze in het huwelijksbootje. De 22-jarige Oumi Rayane deelde foto’s van haar Hennadag. Het koppel, in traditionele klederdracht, vierde twee dagen voor het huwelijk een Marokkaans vrijgezellenfeest.

Lees ook: Oumi en Remco op huwelijksreis naar de Malediven

De tuin van het Kasteel Herpelgem, tegenwoordig bekend als Hove van Herpelgem, staat bekend als een chique locatie voor huwelijksfeesten. "Het klopt dat Oumi en Remco hier gehuwd zijn", zegt eigenaar Gilles Van Hende. "Alles werd snel geregeld, het moest rap gaan. Oumi vertelde ons dat zij een oproep gedaan heeft op sociale media met de vraag waar er leuke huwelijkszalen waren. Een vriendin heeft ons als referentie doorgegeven. Na haar bezoek ging het snel, ze was onder de indruk. Zij heeft alles geregeld, Remco was bezig in de Vuelta. Hij had andere zaken aan zijn hoofd", zegt hij aan de Gazet van Antwerpen.

"We zijn zeer blij dat er niks vooraf uitgelekt was. Als je zag hoeveel mensen er op de Grote Markt van Brussel stonden. Hun feest is een privéaangelegenheid, het was niet de bedoeling dat iets vooraf bekend werd zodat supporters langskwamen. Van op straat kan je niks zien, het was ook middenin de week en voor hun huwelijk voor de burgerlijke stand. Nu ze de foto’s delen, kan ik bevestigen dat het bij ons was", aldus Van Hende.

Lees ook: Oumi Rayane en Remco Evenepoel getrouwd

"Het was een mooi feest, meer mag en wil ik daar niet over kwijt. Het is zeker leuk voor Kluisbergen dat de wereldkampioen daar trouwde. Midden het wielrennen, zeg maar. Ook voor ons is het een eer om dat feest te hebben mogen organiseren."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team