Zoeken

Ikea laat klanten in Noord-Marokko wachten

8 juli 2022 - 11:40 - Marokko

©

Ikea, de wereldleider op het gebied van meubelen en decoratie, opent van 9 tot 15 juli een pop-up store in Tanger Med Zones. De winkel wil inwoners van de regio de kans geven om te profiteren van haar zomeraanbiedingen.

In afwachting van de opening van zijn nieuwe winkel in Tetouan, waarvan de werkzaamheden bijna zijn afgerond, wil de Zweedse meubelgigant zijn aanbod uitbreiden om het winkelen voor zijn klanten in de regio te vergemakkelijken. Over een paar dagen wordt een pop-up store geopend in de buurt van de nieuwe winkel.

Lees ook: Ikea opent nieuwe winkel in Tetouan

De 1300 vierkante meter grote pop-up winkel bestaat uit een tentoonstellingsruimte voor meubels met een groot aantal ideeën en inspiraties voor interieur- en exterieurdesign, een zelfbedieningsgedeelte met een breed assortiment huishoudelijke en decoratieve artikelen, alsook een cafetaria en een gedeelte met Zweedse kruidenierswaren.

Tijdens deze periode zullen de klanten toegang hebben tot alle Ikea-producten via digitale oplossingen die door de medewerkers worden aangeboden. Ze zullen hun aankopen dus ter plaatse kunnen doen, maar ook de meubels thuis laten bezorgen, aldus dezelfde bron.

Lees ook: Ikea rekruteert honderden medewerkers voor winkel in Tetouan

Naast deze diensten lanceert Ikea een uitverkoop met kortingen tot 70%, geldig tot 12 juli. Klanten kunnen ook profiteren van gratis levering en montage, en een cadeaubon van 10% op elke aankoop vanaf 500 dirham, te gebruiken bij de opening van de Ikea Cabo winkel.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team