Zoeken

Hind Laroussi scoort succes met nieuw nummer (video)

28 mei 2021 - 20:20 - Cultuur

©

Zangeres Hind Laroussi scoort een grote hit op YouTube met het nummer ‘Cat and Mouse’. Binnen een week is de clip van haar nieuwste nummer al een miljoen keer bekeken. Laroussi deed in 2003 mee aan ’Idols’ en verhuisde voor haar muziekcarrière naar Los Angeles, maar het is in de Verenigde Arabische Emiraten dat ze lijkt door te breken.

De 36-jarige Marokkaans-Nederlandse zangeres Hind Laroussi werkt al lang aan een internationale doorbraak. Na haar deelname aan ’Idols’ reisde ze naar Los Angeles, maar ze woont en werkt nu sinds kort in Dubai. Het AD sprak met Laroussi over het nummer ’Cat and Mouse’, waarvan ze de clip in de woestijn opnam. "Eigenlijk wilde ik hier maar kort blijven, maar ik ontmoette in Dubai precies de goede mensen om een mooie productie te maken van ’Cat and Mouse’. En dat is blijkbaar gelukt, want de video wordt enorm goed bekeken. Het is mijn grootste succes tot nu toe", aldus de zangeres.

Hind is de dochter van een Marokkaanse vader en een Nederlandse moeder en groeide op in Gouda. Ze wil nu onder de naam Laroussi graag wereldwijd doorbreken met haar sound die ook beïnvloed wordt door haar Arabische achtergrond. Haar nieuwste nummer is al opgepakt door verschillende media in het Midden-Oosten en krijgt veel lovende reacties, zegt ze tegen de krant. Ook uit Nederland. "Ik hoop gauw weer een keer te komen. Voor werk, maar ook om mijn ouders in Gouda te bezoeken. Want waar ik ook ben in de wereld, ik mis ze altijd heel erg."

Hind Laroussi vertelt dat het nummer ’Cat and Mouse’ gaat over een krachtige vrouw, die weet wat ze wil en zich niet laat doen, die boodschap wil ze ook overbrengen in de videoclip van de song. Voor die video werkte ze samen met een crew van vijftig mensen onder leiding van de Libanese filmregisseur Adel Serhan. "Een vriendin bracht me in contact met hem en het klikte meteen."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team