Zoeken

Hesdy Gerges wil nieuw gevecht tegen Badr Hari

1 juni 2021 - 12:40 - Sport

©

Hesdy Gerges, Nederlands kickbokser en thaibokser van Egyptische afkomst, wil graag voor de derde keer tegen Badr Hari vechten. Hij liet dit zaterdag weten via zijn Instagrampagina. "Ik weet zeker dat mensen een trilogie tussen ons willen zien!"

Het 37-jarige zwaargewicht plaatste het bericht onder de dekmantel van een sociale media-throwback. De foto was bedoeld als herinnering naar 10 jaar geleden op 29 mei 2010. Die dag confronteerde hij Hari voor het eerst in een stampvolle Johan Cruijff ArenA en een kijkerspubliek van 20.000 man bij It’s Showtime. Die waren er allemaal getuige van hoe Badr Hari Gerges naar de grond werkte, maar toch gediskwalificeerd werd omdat hij daarna bleef doortrappen.

Acht jaar later, op 3 maart 2018, kwam hun rematch tijdens GLORY 51 in Ahoy. Die verloor Gerges initieel na 3 rondes van Hari, maar die werd later geschorst omwille van een verondersteld dopinggebruik. De uitslag van partij nummer II werd gemodificeerd naar no contest. Op 17 juli aanstaande, op GLORY 78, nogmaals in Ahoy, staat Hari tegenover de Pool Arek Wrzosek. Gerges wil graag de volgende tegenstander van Hari zijn, schrijft Sportnieuws.

"Klaar de klus met die Poolse jongen", schreef Gerges op Instagram. "Laten wij 2 daarna een datum prikken! Met alle respect... maar je zei in interviews dat je alleen de echt grote, sterke zwaargewichten wil vechten. Hier zeg ik precies hetzelfde. Ik weet zeker dat mensen een trilogie willen zien en wacht op je! Let’s go!"

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team