Zoeken

Badr Hari wil rematch tegen Wrzosek

7 september 2021 - 12:00 - Sport

©

Badr Hari heeft op Instagram gereageerd op zijn nederlaag tegen de Poolse Arkadiusz Wrzosek. In tegenstelling tot wat werd gedacht, is de Marokkaanse kampioen nog niet van plan om zijn kickbokscarrière te stoppen. Integendeel, hij wil zich wreken.

"Jullie zijn teleurgesteld en ik ben teleurgesteld. Het resultaat is niet goed en het is moeilijk om een positieve kant aan dit gevecht te zien. Ik voelde me gisteren sterk en klaar. Ik wil jullie vertellen dat ik geen seconde heb geleden voor deze slag van het lot. Ik sla zoals Badr Hari. Ik voelde opnieuw volheid", schreef Hari een dag na zijn nederlaag op Instagram.

Lees ook: Badr Hari verliest op knock-out van Wrzosek (video)

"Het resultaat is frustrerend, maar ik ben op de goede weg. Ik stop niet voordat ik in deze klasse heb huisgehouden. Laten we starten met een rematch. Ik wil jullie bedanken voor de enorme steun. Ik zal jullie trots maken, dat beloof ik", vervolgde de kampioen, die hiermee een einde maakt aan de geruchten over het einde van zijn carrière als vechter.

Badr Hari miste zijn comeback tijdens het kickboksevenement Glory 78. Hij verloor op knock-out in de tweede ronde tegen de relatief onbekende Wrzosek.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team