Zoeken

Hakim Ziyech ziet Chelsea als titelkandidaat in Engeland

6 december 2020 - 12:20 - Sport

©

Nadat hij zijn talent heeft aangetoond bij de blauwe brigade van Lampard, wil de Marokkaanse international Hakim Ziyech de titel veroveren in de Engelse Premier League. Dankzij het vertrouwen van Chelsea-coach Frank Lampard en de positieve energie die hij uitstraalt, wil de Atlas Leeuw dit doel bereiken aan het einde van het seizoen.

De kwaliteiten en de goede prestaties van de Marokkaanse speler hebben de technische staf van Chelsea overtuigd. Dat blijkt uit een prachtig eerbetoon van Chelsea News in een artikel. Volgens het Engelse medium heeft de komst van Hakim Ziyech bij Chelsea het vertrouwen in de selectie vergroot. Dat is een goede zaak voor het team van Lampard. Volgens het medium wil Chelsea de volgende 14 wedstrijden de overwinning foutloos behalen, overeenkomstig met hun topprestaties tijdens de laatste wedstrijden.

Ziyech zelf gelooft dat het team de titel kan winnen. "Je moet er natuurlijk altijd in geloven (de Premier League winnen). Om deze uitdaging aan te gaan, moet je er eerst in geloven, maar ook elke dag hard werken. Maar het begint met het geloof in de mogelijkheid en dat hebben we ook. We geloven erin en aan het einde van het seizoen zullen we zien of dat ook is gelukt."

De Marokkaanse international vertelt verder ook dat hij zich thuis voelt bij Chelsea. "Ik voel me thuis en dat is één van de belangrijkste zaken wanneer je op het veld speelt. Ik ken mijn capaciteiten en heb nog steeds vertrouwen in mezelf en ben ook rustig in mijn hoofd. Vredig. En alle andere dingen komen vanzelf."

De Engelse coach gelooft ook in zijn potentie. Volgens Franck Lampard betekent Ziyech een meerwaarde voor het team op technisch vlak, maar ook door de positieve energie die hij tentoonspreidt. Volgens de coach heeft zijn Marokkaanse pupil de leegte opgevuld die is ontstaan ​​door het vertrek van Eden Hazard afgelopen zomer naar Real Madrid.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team