Zoeken

Goed nieuws voor passagiers Royal Air Maroc

12 oktober 2020 - 20:40 - Marokko

©

Na zes nieuwe verbindingen vanuit Laayoune naar Agadir, Dakhla, Marrakech, Smara, Guelmim en Las Palmas, heeft Royal Air Maroc nu ook 100% flexibele tickets ontwikkeld om haar klanten tevreden te stellen.

Omwille van de epidemiologische situatie vragen klanten van Royal Air Maroc om meer flexibiliteit bij het boeken van hun tickets. In een bericht op sociale media, stelde het bedrijf uitzonderlijke maatregelen voor.

Volgens Royal Air Maroc kunnen klanten nu vóór de vertrekdatum zo vaak als nodig wijzigingen aanbrengen in de vertrekdatum en bestemming zonder dat er boetes op komen. Sterker nog, de vervoerder heeft elke beperking op de bestemming, de datum van afgifte of de reisdatum uitgesloten, met uitzondering van een prijsverschil. Het kan namelijk zijn dat de oorspronkelijke boekingsklasse niet meer beschikbaar is, wordt er gezegd.

Deze maatregel treedt per direct in werking en betreft zowel reeds uitgegeven tickets als nieuwe tickets. Voor passagiers die niet zeker zijn van toekomstige reisplannen, verstrekt de Marokkaanse luchtvaartmaatschappij een voucher die 12 maanden geldig is. Als de voucher niet is gebruikt kan de klant aan het einde van de geldigheid van deze een terugbetaling aanvragen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team