Zoeken

Gevecht Khbabez gaat niet door op Glory 80

15 maart 2022 - 11:40 - Sport

©

Kickboksorganisatie Glory laat weten dat het wereldtitelgevecht in het licht-zwaargewicht op 19 maart in het Belgische Hasselt definitief wordt geschrapt. Nadat eerst de Rotterdammer Luis Tavares bedankte voor een treffen met titelhouder Artem Vakhitov, trok de Rus zich zaterdagavond op zijn beurt terug uit de partij met Tarik Khbabez.

Luis Tavares hakte donderdagavond de knop door om niet te vechten tegen Vakhitov, waarna de lichtzwaargewicht-kampioen Artem Vakhitov in allerijl gekoppeld werd aan zwaargewicht Tarik Khbabez. Een dag later besloot de kickbokser uit Moskou onverwachts om zich ook terug te trekken, schrijft het AD.

Lees ook: Glory 80 met Hari en Ben Saddik volledig uitverkocht

Door het besluit van de Rus wordt het Glory-wereldtitelgevecht in het licht-zwaargewicht op 19 maart definitief geschrapt. "Helaas is er op zo’n korte termijn geen nieuwe tegenstander beschikbaar voor Tarik, dus Glory 80 gaat door zonder deze wedstrijd", zo twitterde Glory. "Fans kunnen nu uitkijken naar de duels tussen tussen Badr Hari en Arek Wrzosek en Jamal Ben Saddik en Levi Rigters."

Lees ook: Jamal Ben Saddik gaat op 19 maart voor knock-out

Ondanks het feit dat hij nog geen 30 jaar oud is, heeft Tarik Khbabez een uitstekend palmares opgebouwd van meer dan 40 overwinningen, waarvan meer dan de helft door middel van verbluffende knock-out. Hij veroverde onderweg talrijke wereldtitels, wat hem een plaats opleverde tussen de beste strijders ter wereld in de ONE Super Series. Kbabez werd buiten zijn schuld de grote verliezer van deze Glory-soap bij de licht-zwaargewichten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team