Zoeken

Fiets vermiste Imane uit water gehaald in België

4 februari 2023 - 23:00 - Wereld

©

De zoektocht naar de vermiste 25-jarige Imane uit Eppegem, die zaterdagnacht in de Zenne is gevallen, gaat voort. Hoewel de fiets van de vrouw in de loop van donderdag werd gevonden aan de sluis in Zemst, is het lichaam van Imane nog steeds vermist.

De zoektocht naar Imane begon na meldingen van twee getuigen die de vrouw omstreeks 1 uur ’s nachts in de Zenne zagen vallen. Na uitgebreide zoekacties zonder resultaat werd woensdagnamiddag een experiment uitgevoerd met een pop met hetzelfde gewicht en dezelfde afmetingen als Imane. Het experiment resulteerde in de vaststelling van de plek waar de pop bleef hangen, namelijk ter hoogte van de sluis in Zemst.

Lees ook: Imane belandt in rivier in Zemst en verdrinkt

Op basis van dit experiment werd donderdag door de Cel Vermiste Personen opnieuw gezocht en werd uiteindelijk de fiets van Imane uit het water gehaald. "Voor de familie is dit heel belangrijk en voor iedereen is dit een boost," zegt Alain Remue van de Cel Vermiste Personen, aan Belga. De zoektocht is stopgezet en zal pas maandag worden hervat.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team