Zoeken

Collega’s aangeslagen na verdwijning Imane

1 februari 2023 - 21:00 - Wereld

©

Imane Khraiss, de jonge vrouw die afgelopen weekend met haar fiets in de Belgische Zenne belandde, werkte bij de Mechelse horeca. De uitbaters van verschillende zaken zijn uit het veld geslagen door haar dood. Ze belandde zaterdagnacht met haar fiets in het water en kon niet gered worden. Ze is nog steeds vermist, maar er is geen hoop meer dat ze nog levend wordt teruggevonden.

De 25-jarige vrouw was vanuit Mechelen onderweg naar haar huis in Eppegem toen ze zaterdagnacht verongelukte. Ze belandde volgens getuigen in de Zenne toen ze plots afweek met haar fiets. De hulpdiensten waren snel ter plekke maar slaagden er niet in om haar te redden.

Lees ook: Imane belandt in rivier in Zemst en verdrinkt

Imane liep school in Mechelen en werkt er ook al jaren in de horeca. "Imane heeft jaren geleden bij ons stage gelopen. Ze zat toen nog op school in campus Stassart. Het is een tijdje geleden, maar ze was wel een van onze betere stagiaires", zegt Ilse Van Epperzeel van brasserie Carlton op de Grote Markt aan de Gazet van Antwerpen.

Ze werkte daar vorig jaar ook enkele maanden in brasserie De Witten Vos. "Ik ben er helemaal niet goed van", zegt zaakvoerder Daniel Sidorov. "Imane had in een andere zaak nog samengewerkt met onze chef-kok en we konden extra hulp gebruiken. Enkele avondjes per week sprong ze bij in de keuken. Ik herinner me haar als een warme persoonlijkheid, ze werkte altijd met een glimlach."

Lees ook: Vrouw (19) uit Boxtel komt bij ongeval in Marokko

In de afgelopen maanden werkte Imane bij het Italiaanse restaurant L’Artista in de Begijnenstraat. Afgelopen weekend vertrok ze daar huiswaarts en viel onderweg in het water.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team