Zoeken

FC Barcelona aast op twee Marokkaanse internationals

2 mei 2024 - 11:00 - Sport

©

Bij FC Barcelona lijken Marokkaanse spelers in trek te zijn. De Spaanse club heeft verdediger Noussair Mazraoui (Bayern München) en middenvelder Sofyan Amrabat (Manchester United) op het oog voor de komende transferzomer.

De Catalanen willen hun selectie in de zomer versterken. Zondag had trainer Xavi Hernandez een meeting met clubpresident Joan Laporta en technisch directeur Deco om te bespreken welke spelers ze willen halen, rekening houdend met een significant budget, meldt de Spaanse pers. Twee Marokkaanse internationals staan op hun lijstje.

Lees ook: Atlético Madrid lonkt naar Mazraoui: 30 miljoen voor de Atlas Leeuw?

Noussair Mazraoui van Bayern München wordt gezien als de ideale vervanger voor de Portugees Joao Cancelo, wiens toekomst bij Camp Nou onzeker is.

Lees ook: Nieuwe club voor Sofyan Amrabat?

Ook Sofyan Amrabat, die in de laatste minuut van de zomersessie op huurbasis van Fiorentina naar Manchester United verkaste tot juni 2024 met een optie tot koop van 21,5 miljoen pond, trekt de aandacht van de Catalanen. Het is niet de eerste keer dat de club uit Barcelona interesse toont in de Marokkaanse international. Vorige zomer probeerden ze hem al binnen te halen, maar stuitte op weerstand van de Italiaanse club.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team