Zoeken

Atlético Madrid lonkt naar Mazraoui: 30 miljoen voor de Atlas Leeuw?

14 maart 2024 - 09:00 - Sport

©

Atlético Madrid zou in de race zijn om Noussair Mazraoui van Bayern München over te nemen. De Marokkaanse rechtsback, met een geschatte waarde van 30 miljoen euro, zou de ideale versterking zijn voor de ploeg van Diego Simeone.

Al geruime tijd speurt Atlético naar een nieuwe rechtsback, mede door de blessure van Azpilicueta. Nadat Nahuel Molina in beeld kwam, is er nu ook interesse in Mazraoui. De 25-jarige verdediger, die op dit moment uitkomt voor Bayern München, is een groot talent dat de aandacht van diverse Europese topclubs heeft getrokken.

Lees ook: Nieuwe tegenslag voor Mazraoui... en Marokko

Een recente blessure houdt Mazraoui momenteel nog aan de kant, maar zijn wens om Bayern in de zomer te verlaten heeft interesse gewekt bij verschillende clubs. Atlético overweegt een lucratieve deal: een huurcontract met optie tot koop voor 30 miljoen euro.

Lees ook: Noussair Mazraoui: "Waarom ik voor Marokko en niet voor Nederland koos"

De komst van Mazraoui zou de defensie van Atlético aanzienlijk versterken, terwijl de getalenteerde rechtsback in Madrid de kans krijgt om zich te bewijzen op één van de grootste podia van Europa.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team