Zoeken

Fatiha Amine boekt succes met "Diro Blasa" (video)

19 oktober 2022 - 20:00 - Cultuur

©

Zangeres Fatiha Amine deelde onlangs haar nieuw nummer op YouTube. De videoclip van de song "Diro Blasa" vertelt het verhaal van een koppel dat hun huwelijk viert. De clip haalde inmiddels meer dan een miljoen views.

Het nummer is geschreven en gecomponeerd door Khalid Salam, het arrangement is van Med F2h en de mixing en mastering van Med Ahannach. De video werd geregisseerd door Hamza Elyemlahi en brengt een koppel in beeld waarvan de bruid omringd is door jonge vrouwen. In de tekst, gezongen door de zangeres uit Tetouan, worden ze uitgenodigd om een plaats vrij te maken voor de bruid, zodat zij haar stralende schoonheid kan tonen, schrijft ALM.

Lees ook: Manal Benchlikha en Nora Fatehi in officiële song WK Qatar (video)

Het liedje is ideaal voor de huwelijksceremonies die de artiest vaak opfleurt. Naast "Diro Blasa" heeft Fatiha Amine meerdere hits op haar naam staan, zoals onder meer "Mcha Lhbib" (Mijn geliefde is weg), "Lik Habibi Chouk" (Ik mis je mijn liefste), "Mani" (Ik ben niet) en "Khellini Khellini" (Laat me met rust).

Lees ook: Samira Said licht podium in Rabat op (video)

Tijdens haar optredens op trouwfeesten zingt Fatiha Amine ook vaak succesvolle liedjes zoals "Mestaniak" (Ik wacht op jou) en "Eso Es El Amor" (Dit is Liefde) in het Spaans, samen met de artiest Shukri. Haar gevarieerde repertoire toont aan dat ze in staat is om verschillende stijlen te interpreteren.

Bladna.nl